logotype

HYVÄÄ TAIDEVUOTTA 2015 JÄSENILLE JA KAIKILLE KUVATAITEIDEN YSTÄVILLE!

Puheenjohtaja vuonna 2015 on Toivo Pigg ja sihteerinä Helena Pigg.

Tapion Tuvalla näyttely "Luonto lepää" 21.3.15 saakka.

Näyttely Sievin kirjastossa 2.-28.2.15.

 

 

image1 image2 image3

Jäsenille

JÄSENMAKSU

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2014 on 15 euroa. Maksuohjeet saat jäsenkirjeessä. Jäsenmaksutulot käytetään yhdistyksen toimintaan. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin tai täyttämällä jäsenhakemus -lomakkeen.

(Huom! Johtokunta on päättänyt ainaisjäsenyyden lakkauttamisesta vuonna 2004. Ainaisjäsenyyden ylläpitäminen kävi ylivoimaiseksi pienen yhdistyksen resursseille. Jäsenyyden voi säilyttää maksamalla vuosijäsenmaksun.) 

YLEISIÄ OHJEITA NÄYTTELYIHIN

Kun tuot taulun näyttelyyn, merkitse selvästi taulun taakse

  1. taulun nimi
  2. taulun hinta
  3. tekijän nimi
  4. puhelinnumero
  5. toteutuksessa käytetty tekniikka. 

Töiden tulee olla hyväkuntoisia ja helposti ripustettavissa.

Jos et pääse itse näyttelynpystytykseen, voit viedä työt etukäteen näyttelypaikalle. Huolehdi, että näyttelypaikasta vastaava henkilö tietää asiasta. Liitä mukaan edellämainitut tiedot sekä mahdollinen taulupaikkamaksu (taulupaikkamaksuista tiedotetaan erikseen jäsenkirjeessä). Ellet pysty viemään tauluja itse, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin, niin järjestämme kuljetuksen mahdollisuuksien mukaan.

Yhdistyksen näyttelyitä ei jurytetä tällä hetkellä. Kukin jäsen vastaa itse siitä, että työt ovat näyttelyyn sopivia. Jos näyttelytilasta vastaavalla taholla on erityisvaatimuksia taulujen suhteen, siitä ilmoitetaan erikseen jäsenkirjeessä.

Pyrimme ripustamaan kaikki paikalle tuodut taulut, kuitenkin näyttelytilan asettamissa rajoissa. Jos jotain joudutaan jättämään pois, huolehditaan siitä, että kunkin taiteilijan töitä on esillä tasapuolinen määrä.

Muistathan, että myytävänä olevaa kuvataidetta koskee tekijänoikeuslaki. Yhdistyksen näyttelyihin ei siis tule tuoda muiden töistä kopioituja teoksia, vaan töiden pitää olla kunkin taiteilijan omaa tuotantoa.

ILMOITUSLEHTI

Yhdistyksen virallinen ilmoituslehti on Kalajokilaakso.

MITEN SAAN KUVIA TÖISTÄNI YHDISTYKSEN SIVUILLE?

Yhdistyksen näyttelyihin tuodut työt yleensä kuvataan. Ne ovat esillä galleriassa näyttelyn teeman mukaisessa kategoriassa. Poikkeustapauksissa taulut voivat jäädä kuvaamatta, joten kaikki näyttelyt eivät automaattisesti päivity sivuillemme.

Jos haluat lisää kuvia sivuille tai sinulla on näyttelytyöstä parempilaatuinen valokuva itselläsi, lähetä digikuvat sähköpostilla (kuvantekijat(at)taideateljee.fi) tai paperikuvat postitse (os. Sanna Heikkilä, Etelänkyläntie 508, 85100 KALAJOKI). Muista mainita kunkin työn nimi ja toteutuksessa käytetty tekniikka.

LINKIT JÄSENTEN OMILLE KOTISIVUILLE

Jos sinulla on omat kotisivut, lähetä osoite sähköpostilla: kuvantekijat(at)taideateljee.fi, niin lisäämme linkin "Taulujen myynti" -osioon.